Ποιοί Είμαστε


Ονομάζομαι Κούτσικος Γιάννης και διευθύνω το “Ασφάλιση Επιχειρήσεων”. Δραστηριοποιούμαι από το 2006 στον Ασφαλιστικό Κλάδο συνεχίζοντας την πορεία του πατέρα μου Νίκου Κούτσικου που ξεκίνησε το 1975.

Από την αρχή της ενασχόλησης μου εξειδικεύτηκα στις Ασφαλίσεις Περιουσίας και συγκεκριμένα στον τομέα Ασφάλισης των επιχειρήσεων. Η εκπαίδευση και η επικαιροποίηση των γνώσεων μου για την Ασφάλιση επιχειρήσεων είναι συνεχόμενη και διαρκής, ενώ πιστοποιείται από τις μεγαλύτερες Ασφαλιστικές Εταιρίες της χώρας αλλά και από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών.

Με την πείρα πολλών δεκαετιών που δρα αθροιστικά, αλλά και σε συνδυασμό με την όρεξη της νέας γενιάς, στέκομαι δίπλα στον επιχειρηματία για να αντιμετωπίσουμε μαζί την κάθε Ασφαλιστική Ανάγκη που δημιουργείται στο σημερινό αβέβαιο περιβάλλον.

Ο ρόλος της ομάδας του “Ασφάλιση Επιχειρήσεων” είναι διττός. Αρχικά ο σκοπός μας είναι να αναδείξουμε την αξία και το όφελος της Ασφάλισης μέσα από αρθρογραφία και παραδείγματα πραγματικών περιπτώσεων. Στη συνέχεια να δεχθούμε ερωτήσεις αλλά και τις εν γένει απορίες σας πάνω σε Ασφαλιστικά ζητήματα για την εκάστοτε επιχείρηση.

Όμως η διαφοροποίηση και ο βασικότερος ρόλος μας έγκειται στην απόλυτα σωστή διαδικασία για την Ασφάλιση των Επιχειρήσεων που αναλαμβάνουμε, ώστε να μην υπάρχουν απρόοπτα στο μέλλον. Έτσι αφού «γνωρίσουμε» την επιχείρηση σας, θα εντοπίσουμε τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της, ενώ στη συνέχεια θα προτείνουμε τις κατάλληλες καλύψεις και το Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο που σας ταιριάζει. Τέλος είναι καθήκον μας όποτε χρειαστεί, να κάνουμε όλα τα απαραίτητα βήματα και τις ενέργειες, ώστε να διασφαλίσουμε απόλυτα την αποζημίωση που δικαιούστε.


linkedin

    επικοινωνήστε μαζί μας
    νέα :    verde.tec

    14.03.2023


    © 2020 - Ιωάννης Ν. Κούτσικος